Новини
Kia демонструє перші скетчі нового компактного кроссвера

Kia демонструє перші скетчі нового компактного кроссвера

2019-05-14

Компанія Kia Motors опублікувала перші офіційні скетчі нової глобальної моделі, яка буде грати в сегменті компактних кросоверів. Дизайн автомобіля базується на рішеннях, реалізованих в концепті SP Signature Concept.

 

Вже цього року у Кореї стартують продажі абсолютно нового кросовера Kia, який отримає глобальний статус і з часом, ймовірно, з'явиться в тому числі в Україні. Сьогодні корейський автовиробник ділиться першими офіційними скетчами, які дають уявлення про зовнішній вигляд нової моделі.

 

В основі дизайну кросовера покладено рішення, вперше реалізовані в ході створення концепту Kia SP Signature Concept. Зовнішність автомобіля підкреслено сучасна і урбаністична, при цьому високий кузов SUV візуально «горнеться» до асфальту завдяки різким горизонтальним лініям, що робить вигляд більш динамічним і приземистим. Звертає на себе увагу нове оформлення передньої частини з більшою «рубаною» решіткою радіатора, яка відтепер органічно переходить в фари головного світла.

 

Виробник анонсує, що покупцям нової моделі буде доступна повністю світлодіодна передня оптика з фарами, кожна з яких складається з трьох секцій.

 

 

Що стосується технічної начинки, то поки ця інформація тримається в таємниці. Проте, представники KMC анонсують багате опційне оснащення, яке сподобається молодим покупцям, і навіть більше того, демонструють упевненість в тому, що цей кросовер стане унікальною пропозицією в своєму класі.

Open Chat