Новини
KIA очолює рейтинг якості нових автомобілів

KIA очолює рейтинг якості нових автомобілів

2019-07-12

У США опубліковані результати дослідження якості нових автомобілів J.D. Power Initial Quality Study (IQS) за 2019 рік. Kia п'ятий рік поспіль очолює цей авторитетний рейтинг серед усіх брендів масового сегменту (без преміальних). Власники автомобілів Kia в США відзначили найменше серед всіх масових марок число звернень з питань якості протягом перших 90 днів після придбання.

 

За минулий рік показники якості продукції марки покращилися на 2 пункти і склали 70 випадків звернення з питань якості на 100 автомобілів.

 

Середній показник серед всіх автомобільних брендів, включаючи преміальні, становить 93 несправності на 100 автомобілів.

 

Значну роль в успіху марки зіграли чотири моделі, які очолили рейтинг у своїх сегментах і ввійшли в першу десятку абсолютного рейтингу в автомобільній індустрії - такого результату не вдалося досягти більше жодному бренду. Компактна модель Rio визнана кращою в сегменті «малі автомобілі», седан Forte (на низці ринків представлений як Cerato або К3) - в сегменті «компактні автомобілі», KIA Sportage - в сегменті «компактні кросовери», а також Kia Carnival - в сегменті «Мінівени».

 

Річний звіт сформовано на основі відповідей 76 256 респондентів щодо 257 моделей автомобілів у 26 сегментах. Транспортні засоби оцінювалися стосовно продуктивності двигуна, трансмісії та широкого спектру проблем якості, про які повідомляли їх власники.

Open Chat