Новини
Kia представила абсолютно новий компактний кросовер Seltos

Kia представила абсолютно новий компактний кросовер Seltos

2019-06-21

 

Модельний ряд Kia офіційно поповнився новою глобальною моделлю. Нею став орієнтований на молоду аудиторію компактний кросовер Seltos. Покупцям авто запропонує нестандартний динамічний дизайн, оснащення з акцентом на мультимедійні можливості і великий набір систем безпеки.

 

Компактний кросовер Kia Seltos – це абсолютно нова дизайнерська лексика з акцентом на спортивність, високі технології, багато з яких Kia вперше застосовує в своїх компактних SUV, один з найбільш просторих у класі інтер'єрів, а також вражаючий комплект систем безпеки. У рух автомобіль приводиться бензиновими і дизельними моторами сімейства Smartstream.

 

 

Окрім самобутнього вигляду і багатого оснащення, Seltos приверне увагу потенційних власників оптимальним співвідношенням ціни і споживчих якостей.

 

ЕКСТЕР'ЄР

 

Kia Seltos відрізняється від конкурентів поєднанням нестандартного спортивного вигляду, просторого інтер'єру і все це в акуратному компактному кузові.

 

 

Рішучі прямі лінії, нова і в той же час однозначно пізнавана решітка радіатора Tiger Nose, подовжений капот і лінія бічних вікон, що піднімається в напрямку задньої стійки – все це створює враження динамічного і стильного авто.

 

Справжньою окрасою Seltos є повністю світлодіодна оптика, причому мова йде не тільки про звичні денні ходові вогні і задню оптику, але і фари головного світла, а також протитуманні фари.

 

 

Колекція колісних дисків включає три варіанти діаметром 16, 17 і 18 дюймів.

 

ІНТЕР'ЄР

 

Кросовер Seltos отримав повністю новий дизайн інтер'єру, в якому застосовані не тільки свіжі стилістичні рішення, але і оздоблювальні матеріали вищої за мірками даного класу якості.

 

Автомобіль отримав нову мультимедійну систему з HD-дисплеєм діагоналлю 10,25 дюйма, систему амбієнтного підсвічування салону, опційний 8-дюймовий проекційний дисплей, а також аудіосистему Bose з вісьмома динаміками. Як ми повідомляли раніше, окрім звичної можливості синхронізувати мультимедіа зі смартфоном за допомогою Android Auto і Apple Car Play, власники також отримають доступ до системи UVO CONNECT, здатної в режимі реального часу постачати водієві інформацію про трафік, прогноз погоди, ціни на паливо, парковки і її вартість, визначні пам'ятки і багато іншого.

 

ДВИГУНИ І ТРАНСМІСІЇ

 

Новинка оснащується двигунами третього покоління, що належать до сімейства Smartstream. Покупцям запропонують турбований 177-сильний бензиновий мотор з робочим об'ємом 1,6 літра, 2-літровий "атмосферник", що видає 149 к.с., а також 136-сильний турбодизель (також з робочим об'ємом 1,6 літра).

 

Що стосується трансмісій, то в залежності від ринку і типу двигуна, будуть доступні 7-ступінчаста роботизована КПП DCT з двома зчепленнями, класичний 6-ступінчастий "автомат" або ж варіатор.

 

БЕЗПЕКА

 

Як і інші моделі Kia актуального покоління, кузов Seltos виконаний з широким застосуванням високоміцних сталей і структурних клеїв. Стандартне оснащення включає 6 подушок безпеки, антиблокувальну систему в комбінації з системою розподілу гальмівних зусиль, систему динамічної електронної стабілізації з трекшн-контролем. У повсякденній їзді власникам знадобляться система допомоги під час старту на схилі, а також передній і задній парктронік.

 

ВИРОБНИЦТВО ТА ПРОДАЖІ

 

Kia Seltos вироблятимуть на двох заводах в Кореї та Індії, при цьому перші продажі на глобальних ринках стартують у другій половині 2019 року. Терміни появи автомобіля в Україні на даний момент знаходяться на стадії узгодження.

Open Chat